Nyhedsbrev · Sitemap
Opdateret 14-03-2023              nyt nyt kig oplysninger  om der nyt..

Som det ser ud lige i tiden er der ikke noget der tyder på at Bowling kommer i gang igen, MEN skulle der være en som har modet på at få startet turneringen op igen i en eller anden for, så kontakt mig endelig, så vi kan få en snak om det. mvh Torkild

Forårs Turneringen 2022...Udsættes
Vi har vurderet at det ikke er klog at starte Forårs Turneringen 2022 op grundet de smitte tal som køre lige nu og med de restriktioner der  kan følge med...(mundbind-afspritning-afstand-m.m.)

Forventer op start i 2022...Udsat
Vi er i tænkeboks om vi skal starte op i Januar 2022...
1. Da vi kun kan få tider onsdag efter kl. 19 - torsdag efter kl.18 og fredage efter kl.18.... men ingen tider mandage og tirsdage.

2. Med den smitte stigning som vi ser nu er vi heller ikke sikker på at det er en god ide at starte op og risiker at skal lukke ned, med mange forskellige restriktioner.

3. Vi har heller ikke helt afklaret prisen med Bowling centret, men på nuværende vil det se ud til en klækkelig pris forhøjelse. 


 Forårs Turneringen 2021 er Aflyst...

 Efterårs Turneringen 2021 ER AFLYST


Hobro Firma & Familie Idræt

Generalforsamlingen den 26. marts 2020

udsættes indtil videre pga. lukningen af mødelokalerne m.m..

     Mvh. Bestyrelsen    


Forårs turnering 2020 og 2021

                                  Efterårs Turnering 2020...

Hej alle bowling spiller

Ja det blev så heller ikke denne gang at Bowling centret kan åben op. Vi mangler jo 3 spillerunder i at fuldføre forårs turneringen, men som det ser ud nu ved vi ikke noget med sikkerhed hvornår vi kan komme i gang igen.

Det vi gør nu, er at lukke af for turneringer, da vi ikke tror at der er mange der kan/vil deltage hvis vi kommer i gang igen i løbet af sommeren. Der bliver ikke kåret mester og puljevindere!

Angående økonomien gør vi det, at vi giver et nedslag i prisen til efterårs turnering der svare til de 3 spillerunder der er tilbage. Nedslaget i prisen gælder kun for de hold som har deltaget i forårsturneringen 2020. Bestyrelsen håber der er forståelse for denne beslutning, og at vi kan ses igen til september til efterårs turneringen (hvis der er givet grønt lys til genåbning).

Kan i alle have en god sommer.

Mvh Bestyrelsen. 


mail:  torkild.f@hotmail.com

Tlf. eller sms efter kl. 1900. 20199049

Bowlingcenteret har med virkning fra den 01.01.20 hævet vores pris for baneleje.  

Kontingentet for en sæson (forår eller efterår) stiger derfor til 1.350 kr. pr. hold 

Team Træls er Turnerings Vinder og Vinder af Pulje A, Efterår 2019

 

Team Knaufdanogips 4 er Vinder af Pulje B, Efterår 2019